Politica de privacitat


POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DOSTRIAL

DOSTRIAL es compromet a realitzar els màxims esforços per complir en tot moment en relació amb els tractaments de dades que realitzi, amb la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades, actualment el Reglament General de Protecció de Dades (UE) Nº 679/2016.
A continuació FOREST MARIN informa als USUARIS sobre els termes i condicions en què FOREST MARIN tractarà les seves dades de caràcter personal.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Dostrial S.C.P. está clasificada dentro de la lista de actividades económicas CNAE 2009 como:
9319: Otras actividades deportivas
931: Actividades deportivas
93: Actividades deportivas, recreativas y de entretenimiento
Número de identificación fiscal: J65269714
Domicilio: Carrer de la Fonolleda, 22 08226 Terrassa, Barcelona
Correo electrónico: manel@dostrial.com
Teléfono: (0034) 646503763


TRACTAMENT DE LES DADES DELS CLIENTS I PROVEÏDORS

1. Finalitat del Tractament de les dades de clients i proveïdors: Gestionar la relació comercial existent i dur a terme les gestions comptables, fiscals i administratives de l’empresa.  
2. Legitimació per al tractament: La base legal per al tractament de les dades dels clients i proveïdors es l’existència i l’execució de contractes de prestació de serveis i/o compravenda de mercaderies.
3. Període de conservació de les dades: Conservem les dades de clients mentre es duguin a terme accions i relacions comercials i durant els anys necessaris per complir amb les nostres obligacions legals i/o fiscals derivades d’aquestes relacions contractuals.

PERÍODE GENERAL DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

En general i llevat d’indicació en sentit contrari en els anteriors apartats, DOSTRIAL  conservarà les seves dades personals que ens hagi proporcionat, en tant en quant no ens sol·liciti la seva supressió, excepte indicació expressa en un altre sentit en els anteriors apartats. 


DESTINATARIS ALS QUE COMUNICAREM LES SEVES DADES

En general els destinataris de les seves dades seran el personal, la direcció de la companyia i les empreses que presten serveis a DOSTRIAL que requereixen l’accés a dades personals, que només accediran a les seves dades en qualitat d’Encarregats del Tractament amb la finalitat de prestar els serveis que DOSTRIAL  els tingui contractats. 
Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal.

DRETS QUE L’ASSISTEIXEN

Finalment, l’informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la qual es van recollir, a l’oblit ,a la limitació del tractament i a la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a manel@dostrial.com amb copia del seu DNI. 


Address

Carrer de la Fonolleda, 22 08226 Terrassa, Barcelona

Contacts

Email: manel@dostrial.com
Phone: +34 646 50 37 63                    

 : Dostrial Moto Adventours

AI Website Creator